Nieuwsbrief april 2022

| Comment 0

Beste ouders, kinderen,

 • We naderen stilletjes aan de paasvakantie.
  De dagen worden langer en het weer wordt beter. (alhoewel het vandaag veel minder goed weer is) Corona lijken we min of meer overwonnen te hebben, tijd voor beter tijden!!
 • Helena Heyens, een oud leerling van de school,  heeft op de wereldkampioenschappen acrogym verschillende medailles gewonnen.  Daar mag ze best trots op zijn!
  En wij zijn dat ook!
  We zijn ook trots op onze zwemmers.  Bij de wedstrijden tussen de Brasschaatse scholen behaalden ze maar liefst 8 medailles waaronder 5 gouden!
 • Deze week start ook de koekjesverkoop.
  Wegens corona hebben we deze 2 jaar niet kunnen doen.
  Het oudercomité kan de winst goed gebruiken om activiteiten van onze kinderen en de school te sponsoren.  Alle info is doorgemaild, de kinderen hebben de verkoopsbonnetjes gekregen. We duimen voor een topverkoop!
  De laatste keer hadden we meer dan 3000 dozen verkocht.
 • Onze zorgcoördinator, Walter De Swert, gaat 1 juni met pensioen.  Na de paasvakantie zal bekend gemaakt worden wie hem gaat vervangen.  Uiteraard gaan we op een gepaste manier afscheid nemen van meester Walter.  Na de paasvakantie zal bekend gemaakt worden wie de nieuwe zorgcoördinator wordt voor de lagere school.
 • De oudercontacten zijn achter de rug.
  Alle ouders hebben de kans gekregen om met de leerkracht van hun kinderen te praten. Ouders van kinderen die pas gestart zijn op school (instappertjes) worden in juni uitgenodigd voor een oudercontact.
 • Om de kosten voor de ouders te beperken organiseren we een sponsorwandeling ten voordele van de bos en zeeklassen van dit schooljaar en van de volgende schooljaren. Gelieve voor de paasvakantie de sponsorkaart af te geven. Enkel de kinderen van de lagere school nemen deel aan deze wandeling.
  Wegens de uitermate slechte weersvoorspellingen is de sponsorwandeling uitgesteld. We laten deze wel doorgaan in het 3de trimester.
  We danken alle ouders die gesponsord hebben.  We hebben al meer dan €2000 opgehaald.  Dit geld wordt gebruikt om de kosten van bos en zeeklassen voor de ouders te verminderen. Een belangrijke ondersteuning voor vele ouders die het in deze tijden niet gemakkelijk hebben.
 • Bij deze wil ik ook een oproep doen aan alle ouders om de schoolrekening te betalen. We weten dat het moeilijke tijden zijn maar we moeten ook onze kosten van de school kunnen betalen.  Ouders die moeilijkheden met betalingen hebben nemen best contact op met de school.
 • In het 3de trimester zijn er meerdere vrije dagen.
  Je kan deze terug vinden op onze website maar ik zal ze voor alle duidelijkheid nogmaals meedelen :
  Hemelvaartsweekend : woe 2505 – do 2605 – vr 2705
  Pinksteren : ma 0606 – di 0706 – woe 0806
  pedagogische studiedag : woe 1506
 • Ons schoolfeest vindt plaats zaterdag 11 juni vanaf 14 uur.
  Verdere info in de volgende nieuwsbrief.
 • Missen jullie geen kledij van uw kinderen?
  Onze kapstokken hangen vol met verloren voorwerpen!!
  Kom gerust eens kijken!!
 • Kalender :Van zaterdag 0204 tot en met ma 1804 is het paasvakantie
  di 1904 : start 3de trimester
  5de klassers vertrekken op bosklassen
  vr 2204 : de vijfdeklassers komen terug van de bosklassen
  do 2804 : zwemmen 1ste – 2de – 3de / fietsexamen 6de
  vr 2904 : 6de naar de haven
  zwemmen  3de kleuterklas

We wensen iedereen een deugddoende en fijne paasvakantie!

Met vriendelijke groeten
Luc Fonteyn, directeur

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *