Sponsorwandeling

| Comment 0

Beste ouders,

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn mogen de vijfde en zesdeklassers terug op bos en zeeklassen. Dat is 2 schooljaren geleden.
De kinderen kijken ernaar uit!!

De bos en zeeklassen kosten uiteraard wel wat centjes.
Om de kosten te drukken organiseren we elk jaar een verkoop van worstenbroden en appelbollen en hebben we op het schoolfeest een “goegebakkenkraam”.

Helaas hebben we deze 2 activiteiten de laatste 2 jaar niet meer mogen / kunnen doen. Daardoor hebben we geen geld om onze vijfde en zesdeklassers te sponsoren voor bos en zeeklassen.

En daar willen we iets aan doen…

Vrijdag 1 april organiseren we een wandeltocht voor alle kinderen van de lagere school. De kinderen wandelen, afhankelijk van hun leeftijd 6, 9 of 12 kilometer.

Voor deze sportieve uitdaging laten ze zich sponsoren door ouders, vrienden, familie, ….
Dit geld wordt in onze spaarkas voor bos en zeeklassen gestort en kunnen we dit jaar en andere jaren gebruiken om de kosten voor bos en zeeklassen voor onze ouders te beperken…

Ons doel is elk jaar €20 te sponsoren voor de bosklassen en €40 voor de zeeklassen. Voor vele ouders maakt dit een groot verschil.

Vul daarom de sponsorkaart van uw kind(eren) in met zoveel mogelijk sponsors en centjes en geef deze kaart met de centjes af voor vrijdag 0104.
Alle beetjes helpen… De sponsorkaart wordt vrijdag 1803 aan alle kinderen meegegeven.

Alvast bedankt voor uw medewerking!!

Met vriendelijke groeten

Luc Fonteyn, directeur

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *