ZEEKLASSEN 2019 – woensdag

| Comments 3
Ahoi landrotten,
 
Weeral een rustige nacht achter de rug. Onze wekker was deze ochtend een fikse regenbui met serieus wat gerommel.

Maar die regen heeft ons vandaag niet weerhouden om er een geweldige dag van te maken. De zon straalde … onder de vorm van tevreden gezichten, onze zonnetjes van kinderen.

 
We startten de dag met een lach en daar hoorde een stevig ontbijtje bij met allerlei ontbijtgranen. Maagjes gevuld … alle berichten voorgelezen, post doorgenomen en daarna richting trammetje en hop naar Oostende-stad voor een wandeling op zoek naar de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van de Koningin der Badsteden. We hadden veel geluk om de buien te ontlopen, zelfs de zon kwam voorzichtig even piepen.
 
’s Middags verorberden we ons subliem lunchpakket bestaande uit baguette-smos kaas en/of hesp, fruitsap, appelsap, fruit en koek. Net voldoende om weer wat hoger te scoren op de BMI-schaal. Meester Nick had een speciaal broodje: broodje zeemeeuw. Einde van onze wandeling was aan de Mercator. Prachtig parcours dat de kinderen in een recordtempo en prima hebben volbracht. Hé … wie kwamen we daar tegen? Alle leerkrachten van GIBO Driehoek kwamen eens kijken hoe fantastisch wij het hier hebben. Als kers op de taart: een boottochtje. Omdat de kinderen de voormiddag als voorbeeldige schaapjes (net zoals de meesters en juf) hebben volbracht, trakteerde het oudercomité iedereen op een verfrissend ijsje. Meneer directeur zag dat het goed was. Kijk maar eens naar onze foto’s. ?
 
 
Terug aangekomen in ons viersterren hotel mochten ze spartelen als een pladijs in het (ver)frisse(nde) water onder een afwezig zonnetje. Zandkastelen bouwen, wat luieren en een “kleurtje” pakken, lachen met de leerkrachten die een spelletje Kubb spelen, schelpen zoeken, wat babbelen, … Pret verzekerd, de foto’s vertellen genoeg! We kunnen het al inbeelden hoe jullie nu jaloers achter dat scherm zitten …
 
Ons voornemen om via spelletjes onze calorieën toch een beetje te verbranden werd volledig om zeep geholpen tijdens ons avondmaal. Als voorgerecht presenteren wij u een overheerlijke knolseldersoep, stoofvlees met frietjes en een heerlijk puddinkje om het laagje af te sluiten. Ondertussen zwaaiden we onze juffen en meesters uit. Zij zagen tevreden kinderen, moe maar voldaan. Enkele uitspraken: “Club Med kan er niet tegenop”. “Amai, die kinderen worden door de meesters en juffen nogal in de wattekes gelegd.”
 
De zeebonken en zeenimfen van meester Peter maakte zich klaar om op garnalen te jagen. De golven waren iets minder onstuimig dan gisteren, maar dat maakte de pret niet minder. Sommigen hielden het niet droog … Wat een beleving, dolle pret! Ons verslag kwam daarom vandaag wat later dan anders, we moesten nog even bekomen. De coole bende van meester Nick ging allerlei keuzeactiviteiten doen.
 
Genieten van de fantastische momenten van wat we tot nog toe kunnen besluiten als een super geslaagde zeeklassen. Herinneringen voor het leven zijn gesmeed, om nooit meer te vergeten.
 
Groeten van alle zesdeklassers en hun ZEER tevreden begeleiders.

Comments

 1. Claudine schreef:

  Amaai, geweldig al dat bezoek. Zal weer een dagje zijn geweest om niet te vergeten. Hopelijk blijven de weergoden goed gezind daar in Oostende, want hier was er ook veel hemelwater naar beneden gevallen.
  Na drie dagen begint het toch stillekes in huis te worden…met wie moet Branko nu ruzie maken? Nog veel plezier dames en heren…ik kijk al uit naar het volgend verhaal.

 2. Peter Peter schreef:

  Superleuke foto – een groepje echte zeebonken – ik zie jullie al in gedachten als scheepsmaatjes op een echte vissersboot. Ik kijk uit naar de “live” verhalen binnen twee dagen. Nog veel plezier !

 3. Opi en Omi schreef:

  Nu ben ik wel eens benieuwd om de foto’s van de kamers te zien, zowel: “VOOR” als “NA”!!! (liefste NA)
  Geniet er nog maar van met volle teugen….want….het is weeral bijna voorbij….
  Dag Lisa en al de andere vakantiegangers, het zag er superleuk uit en ook super lekker!!!
  Tot vrijdag,
  Opi, Omi, Nietzsche en Bieke

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *