GIBO Driehoek nieuws #4 – week 3

| Comment 0

Beste ouders, kinderen,

Het is zeer vreemd om op deze manier te starten met de paasvakantie.
We hebben onze kinderen al 3 weken niet gezien. En we hebben ze gemist…
Hopelijk stelt iedereen het goed en gezond …

De leerkrachten hebben gedurende die 3 weken niet stil gezeten.  Ze hebben allerlei oefeningen, taken en activiteiten georganiseerd om  de leerachterstand van de kinderen niet te groot te maken en contact met de kinderen te behouden.
Ondertussen lanceerden we ook onze 2de Gibo Driehoek challenge.
Ons filmpje bereikte meer dan 10 000 mensen op Facebook!
We krijgen tal van leuke, moedgevende, humoristische en positieve reacties.

Indien er zich problemen of vragen voordoen bij al deze activiteiten en alternatieve lessen gelieve ons te contacteren. We krijgen graag feedback van onze ouders en kinderen. Net als iedereen waren we ook niet voorbereid op deze situatie. Het is voor ons ook allemaal nieuw…

Stand van zaken zaterdag  4 april – 9 uur :

Zoals iedereen volgen we als school ook strikt de afspraken op die ons zijn opgelegd door onze regering.
Deze veranderen snel.
We houden jullie ook in de vakantie op de hoogte.
Ook tijdens de vakantie ben ik dagelijks via mail bereikbaar.
Aarzel niet om ons te contacteren directie@gibodriehoek.be

We hebben nog geen officieel bericht gekregen  voor wat er gaat gebeuren na de paasvakantie!  Indien we daar verdere info over krijgen geven we deze zo spoedig mogelijk door.

In de pers is er verschenen dat alle meerdaagse uitstappen dit schooljaar niet mogen doorgaan.  Dat is erg jammer voor de vijfde en zesdeklassers (bos- en zeeklassen). Ik heb dit nog niet via de officiële kanalen vernomen. We houden jullie op de hoogte en bekijken hoe we dit verder praktisch en financieel kunnen regelen.

Tijdens de paasvakantie verzorgen de leerkrachten doorlopend opvang op school tijdens de werkdagen gedurende de schooluren. De voor- en naschoolse opvang begeleidt mee voor en na de schooluren. Deze opvang is voor kinderen in problematische thuissituaties en voor kinderen van ouders die werken in de cruciale sectoren (zorg, medisch personeel, dienstverlening, …).
Indien u hierover vragen hebt of hiervan gebruik wil maken contacteer ons via directie@gibodriehoek.be.  Je kan dit ook melden via de gemeente noodopvang@brasschaat.be. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar 03/6502930.

We wensen jullie allemaal veel moed en doorzettingsvermogen, een goede gezondheid en de nodige energie om deze periode door te komen.
Doe veel groeten aan de kinderen en zorg goed voor elkaar!
Hopelijk tot snel!!

Met vriendelijke groeten

Luc Fonteyn, directeur

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *